ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійники з Європи подарували 52 генератори дитячим навчальним закладам Львівщини

Андрій Котенський

|

Волонтерський Гончаренко центр у Сколе передав 52 електрогенератори школам і дитячим садочкам Львівщини. Генератори закупили представники благодійної організації Lions Clubs International з Естонії, Фінляндії, Нідерландів, Німеччини та передали через Lions Clubs International Ukraine волонтерам в Україні. Про це Львівському порталу повідомили волонтери.

Прилади було розподілено поміж закладами освіти трьох територіальних громад Львівщини: 23 генератори отримала Сколівська громада, 23 – Козівська і 6 – Славська.

Як розповіла керівниця Гончаренко центру в Сколе Олександра Дмитрух, незабаром буде отримано ще одну партію електроприладів, які також передадуть школам і дитячим садочкам Львівщини.

«Ми від щирого серця дякуємо всім причетним і міжнародним партнерам за своєчасну та таку необхідну допомогу! Це забезпечить наших діточок світлом і теплом, щоб малеча навчалась у хороших умовах. Незабаром чекаємо на нову партію, яка так само буде направлена в освітні заклади», – повідомила волонтерка.

Голова Козівської сільради Василь Щекун зазначив, що генератори зараз вкрай необхідні, щоб забезпечити навчальний процес.

«Прилади, які передали нам європейські благодійники, високоякісні та дуже добре працюють. Завдяки ним наші діти, навіть попри війну, можуть безпечно навчатись у теплих, освітлених класах. Майбутнє України залежить від підростаючого покоління, тому дуже важливо, щоб юні українці здобували якісну освіту та росли здоровими», – додав посадовець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *