ОСТАННІ НОВИНИ

Голову громади на Львівщині обвинувачують у розтраті 600 тисяч грн

Наталя Дуляба

|

Чинного голову однієї з громад на Львівщині підозрюють у службовій недбалості, через яку було безпідставно витрачено 600 тисяч грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

За даними слідства, чинний зараз голова ОТГ не провів належного контролю за будівництвом спортивного майданчика на території підпорядкованого селища.

«Підозрюваний не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентаря, зазначеного в актах виконання робіт, на підставі яких селищна рада безпідставно перерахувала підряднику близько 600 тисяч грн», – кажуть у прокуратурі і не уточняють самої громади.

Втім оскільки справою займаються Радехівський відділ Червоноградської окружної прокуратури, найімовірніше йдеться про ОТГ у Червоноградському районі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф та від двох до п’яти років тюрми.

Фігуранту вже оголосили підозру, досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *