ОСТАННІ НОВИНИ

У 19-річного львів’янина вилучили наркотиків на понад 7 млн грн

Ольга Денисяка

|

Під варту взяли 19-річного львів’янина, який продавав наркотики. Під час обшуків у нього знайшли товару на 7 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, 19-річний львів’янин займався збутом наркотиків, зокрема PVP, LSP, марихуани тощо. Продаж заборонених речовин здійснював оптом і у роздріб. Замовлення приймав через спеціально створений телеграм-канал. Відправляв товар поштою, а також робив «закладки» на території Львова.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України. Він саме йшов у поштове відділення із черговою партією замовлень. При особистому обшуці у нього виявили близько 2 кг PVP, 600 шт LSP, 300 г метамфетаміну та 300 млг ТГК.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого знайшли 600 шт вже розфасованих «закладок», понад 3,6 кг наркотиків, більш як 1 200 нарковмісних таблеток, а також електронні ваги та засоби для фасування. Орієнтовна вартість вилученого на чорному ринку становить близько 7 млн грн.

19-річному львів’янину повідомили про підозру за незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307 КК України). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз. Встановлюються інші причетні особи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *