ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть сільського голову, який «подарував» фірмі трансформатор за 2,5 мільйона

Ольга Денисяка

|

У Львівській області судитимуть сільського голову, який закупив для Народного доку генератор за 2,5 млн грн, а потім безкоштовно передав його приватній фірмі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що чоловік, перебуваючи на посаді сільського голови, під час будівництва Народного дому безпідставно закупив дороговартісний силовий трансформатор для забезпечення електропостачанням вказаного Народного дому. Після чого безкоштовно передав його на баланс та у власність приватної компанії, що здійснює постачання електроенергії.

Проте, для забезпечення електропостачанням вказаного об‘єкту було необхідно лише заключити договір приєднання до електричних мереж постачальника електроенергії. Відповідно до висновків фахівців, службовою недбалістю експосадовця завдано тяжкі наслідки державним інтересам на загальну суму 2,5 млн грн. 

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 53-річного колишнього сільського голови одного із сіл Львівщини  за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *