ОСТАННІ НОВИНИ

Дві вантажівки розтрощили мікроавтобус неподалік Жовкви. Травмовано двох людей

Вероніка Барабаш

|

У вівторок, 7  лютого, на автодорозі Ковель–Червоноград–Жовква сталася потрійна ДТП із вантажівками в якій постраждали двоє людей. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнення відбулось близько 09.35 год. неподалік села В’язова Львівського району. На дорозі не розминулися вантажівки MAN, якою керував 48-річний житель Волинської області, мікроавтобуса Ford Tourneo під керуванням 53-річного мешканця Сокаля та вантажівки «Renault», якою керував 41-річний житель Рівненської області.

Судячи із фото, аварія могла статися через недотримання дистанції, адже мікроавтобус розтрощило поміж двох вантажівок, які рухались у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та його пасажирка, 74-річна жителька Сокаля, отримали тілесні ушкодження та були дгоспіталізовані до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286 ККУ). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *