ОСТАННІ НОВИНИ

Україна – не Корея, – Данілов відповів на заяви РФ про поділ країни

Анастасія Диняк

|

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на заяву заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва про поділ України «за корейським сценарієм». Про це він написав у Twitter.

«Україна – не Корея. Не буде ніяких 38-х та інших паралелей, чужих історій й нав’язаних ззовні сценаріїв. Координати руху “російському військовому кораблю” задані, змін не передбачено, Сили оборони України працюють», – написав Данілов.

Зазначимо, Медведєв заявив, що Україна розраховує наслідувати Південну Корею: розділити територію та залишитися під «західним управлінням та захистом».

«Українські пропагандисти не пишуть, що поділ по 38-й паралелі створив дві самостійні країни. А Донбас и решта територій увійшли до складу РФ, яка є найбільшою державою, що володіє повним сувернітетом та найпотужнішою зброєю», – написав він.

Нагадаємо, на початку січня Данілов заявив, що для завершення війни РФ планує запропонувати Україні так званий «корейський варіант», тобто поділ країни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *