ОСТАННІ НОВИНИ

Деякі мобілізовані росіяни відмовляються воювати, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Генштаб повідомив про випадки відмов російських мобілізованих воювати в Україні. Про це йдеться у ранковому зведенні за 5 лютого.

Відомо, що станом на 3 лютого з Луганської області на територію РФ повернули до 600 російських мобілізованих, бо ті відмовилися брати участь у бойових діях.

Про те, наскільки поширені такі випадки в окупантів, у Генштабі наразі не уточняють.

Крім того, загарбники продовжують нести великі втрати. Всі медзаклади у тимчасово окупованій Горлівці, що на Донеччині, вже переповнені. Тому рашисти змушені облаштовувати під польові шпиталі дитячі садочки, школи чи просто складські приміщення.

«До одного із таких шпиталів у Світлодарську, де на лікуванні перебувають близько 70 осіб, прибув медичний персонал із Якутії», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через суттєві втрати особового складу російські окупанти наприкінці 2022 року перевели всі медичні заклади Луганщини на обслуговування військових.

Нещодавно стало відомо, що Кремль звозить на окуповані території України хірургів, аби лікувати своїх поранених солдатів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *