ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Бахмута захисники знищили російський Су-25

Анастасія Диняк

|

2 лютого нацгвардійці ліквідували російський літак Су-25 в районі Бахмута Донецької області. Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії.

Так, 2 лютого о 11:55 год. в південно-східній околиці Бахмута нацгвардійці виявили два ворожі літаки Су-25 на відстані трьох кілометрів, ціль була захоплена стрільцем-зенітником ПЗРК «Ігла-1».

«Внаслідок бойової роботи один Су-25 було уражено», – зазначив командир зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 3 бригади оперативного призначення на псевдо Партизан.

У НГУ додали, що у результаті бойової роботи вогневої групи на Бахмутському напрямку окупанти частково втрачають боєздатність та повітряну перевагу, лише за минулий тиждень було знищено гелікоптер Мі-24 та літак Су-25.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила в Україні вже близько 129 870 військових, 3 215 танки, 294 літаки та 284 гелікоптери. За добу 2 лютого захисники знищили ще чотири танки, літак та близько 840 окупантів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *