ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський вважає, що Росія вже почала новий наступ

Наталя Дуляба

|

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Росія вже почала свій новий наступ і веде його саме на Донбасі. Але завдяки ЗСУ державі-агресору не вдасться досягнути значних успіхів. Про це він сказав під час брифінгу в Одесі 30 січня.

Журналісти поцікавились думкою глави держави щодо даних розвідки, яка стверджує, що Росія, ймовірно, почне новий наступ у лютому-березні, а також підготовкою України до таких планів Кремля.

Володимир Зеленський розповів, що як тільки отримав подібні попередження від розвідки західних країн, відразу розпочав комунікацію з партнерами щодо посилення оборонних можливостей України. Такі перемовини передували останньому засіданню у форматі «Рамштайн».

За його словами, військова підтримка Україні потрібна вже зараз, бо реванш Росії є цілком очевидним.

«Скажу чесно, ми вважаємо, що на Донбасі він (наступ, – ред.) і не зупинявся і постійно посилюється. Щодня у Росії там нові групи кадрових військових або збільшення кількості “вагнерівців”. Тому запит до партнерів щодо посилення нашої армії будувався на цій інформації.

Я думаю, що Росія дуже хоче якогось великого реваншу, думаю, вона його почала. Думаю, їй не вдасться забезпечити своє суспільство позитивним результатом наступу. Я впевнений в нашій армії. Думаю, ми будемо їх всіх потроху зупиняти, розбивати і готувати свій великий контрнаступ», – відзначив глава держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *