ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили нового головного патрульного Львівщини

Андрій Котенський

|

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив особовому складу патрульної поліції Львівщини нового керівника – майора Андрія Крутня, який досі очолював патрульну поліцію Волині.

Олексій Білошицький запевнив, що Львівщина у надійних руках, адже новий керівник патрульної поліції Львівщини – досвідчений офіцер та справжній професіонал.

«Це досвідчений офіцер, який показав себе як справжній професіонал на своїй посаді. Він проявив себе, як працівник, який має неабиякі організаторські здібності. Це людина, яка завжди вислухає, піде на зустріч і розбереться у всіх найменших деталях. Жоден з вас не залишиться не почутим, жодному з вас не буде відмовлено в допомозі. Ви у надійних руках», – сказав Олексій Білошицький.

Новопризначений керівник подякував за довіру і пообіцяв якісну командну роботу і постійне підвищення ефективності патрульної поліції.

Як відомо, Андрій Крутень починав свій шлях в патрульній поліції Рівненської області, де був на посаді поліцейського, потім командира роти.

З грудня 2016 до червня 2019 року перебував на посаді заступника начальника управління патрульної поліції в Рівненській області.

Із червня 2019 року і дотепер очолював патрульну поліцію Волинської області.

Як відомо, керівника патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка відсторонили від обов’язків через подарунок. Згодом у львівській мерії повідомили, що дарована перепустка керівником патрульних недійсна. Після представлення Андрія Крутня стало відомо, що Романа Пилипенка переводять в іншу область на нижчу посаду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *