ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині штормове попередження

Андрій Котенський

|

Синоптики оголосили штормове попередження. На Львівщині очікується мокрий сніг, пориви вітру та ожеледиця. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на середу, 1 лютого, на дорогах міста буде ожеледиця, вранці та вдень – пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с. Також очікується сніг та мокрий сніг.

Водіїв закликають зважати на прогноз та бути обачними під час руху.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80. Жителі Львівщини можуть звертатися за номером екстрених служб 112.

За даними Sinoptik, в ніч на середу, 1 лютого, на Львівщині очікується сніг та до 1 градусу морозу. Вдень температура прогріється до 2 градусів тепла.

У четвер, 2 лютого, зранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний сніг, після обіду – дрібний дощ, ближче до вечора – дрібний сніг. Температура повітря від 0 до 2 градусів тепла.

Синоптики також прогнозують, що до кінця тижня мороз посилиться.

За даними ДСНС України на високогір’ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *