ОСТАННІ НОВИНИ

Куп’янська громада отримала комунальну техніку від Львова

Анастасія Безейко

|

Львів подарував Куп’янську, що на Харківщині, три одиниці комунальної техніки – автомобільний кран, екскаватор (JCB) і вантажний автомобіль МАЗ. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами начальника Куп’янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна, ця техніка вже прибула до міста і активно використовується в роботі.

«Подаровану техніку ми взяли на облік в комунальні підприємства, та вже почали використовувати на благо жителів громади. Зокрема, автомобільний кран, екскаватор передані водоканалу. Наше місто кожен день стоїть на межі – постійні обстріли, пошкоджена інфраструктура. Тому отримана техніка є конче потрібною саме зараз. Дякуємо Львову за підтримку та допомогу Куп’янській громаді», – повідомив Андрій Беседін.

Як відомо, депутати ЛМР прийняли ухвалу про безоплатну передачу у власність Куп’янської міської військової адміністрації комунальної техніки, необхідної для відновлення інфраструктури міста, – автомобільний кран ЗІЛ-133, екскаватор JCB і вантажний автомобіль MA3-555. Рішення було прийняте після візиту мера Львова Андрія Садового наприкінці минулого року до міста Куп’янськ, яке було під окупацією близько 7 місяців і досі страждає від російської агресії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *