ОСТАННІ НОВИНИ

Водійку трамвая у Львові витягнули зі стану клінічної смерті

Наталя Дуляба

|

Під час руху трамвая №6 у Львові водійці раптово стало погано. Завдяки спритності контролерів медикам «швидкої» вдалося витягнути її зі стану клінічної смерті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛКП «Львівавтодор».

Випадок стався в суботу, 28 січня на вул. Богдана Хмельницького. Під час руху у водійки трамвая №6 раптово погіршилося самопочуття. Вона встигла зупинити трамвай і попередити диспетчера. Оскільки на зупинці двері не відчинились, пасажири підійшли до кабіни водія й виявили там непритомну жінку.

В цей момент у трамваї перебували контролери «Львівавтодору» Оксана Прус і Олена Мисак, які перевіряли систему е-квитка. Вони разом із пасажирами негайно почали надавати домедичну допомогу водійці, а також зв’язались із диспетчером, аби повністю знеструмити трамвай.

«На щастя, повз місце події проїжджали карета швидкої допомоги. Її зупинила одна з контролерок, лікарі відразу прийшли на допомогу. Оглянувши водія, медики констатували клінічну смерть і відразу розпочали реанімаційні заходи. Коли вдалося відновити серцеву діяльність і стабілізувати життєві функції, водія трамвая госпіталізували», — кажуть у «Львівавтодорі».

Як додають у пресслужбі Львівської міськради, зараз жінка перебуває у лікарні святого Пантелеймона. Вона перенесла операцію і є під постійним наглядом медиків.

Водночас у «Львівелектротрансі» зауважують, що перед початком роботи у жінки не було жодних скарг на самопочуття. Усі медичні показники були в нормі, про що свідчать записи у журналі передрейсових медоглядів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *