ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський підприємець «нажив» майже чверть мільйона гривень

Андрій Котенський

|

За неякісні будівельні роботи під час ремонту навчального закладу судитимуть одного з підприємців Львова, який заволодів майже чвертю мільйона гривень бюджетних коштів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними відомства, до суду скеровано обвинувальний акт відносно 41-річного львів’янина за фактами заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах та службового підроблення офіційних документів.

«Обвинувачений, будучи фізичною особою-підприємцем, уклав договір підряду з одним із ліцеїв Золочівського району. За умовами договору фігурант мав провести капітальний ремонту даху навчального корпусу. В подальшому обвинувачений видав завідомо неправдиві офіційні документи із завищеними обсягами та вартістю виконаних робіт, а також технічних характеристик використаного матеріалу. На підставі цих актів йому безпідставно було виплачено з державного бюджету майже 250 тис. грн», – йдеться у матеріалах слідства.

З метою забезпечення відшкодування збитків, на майно обвинуваченого накладено арешт на загальну суму близько 280 тис. грн., та заявлено відповідний цивільний позов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *