ОСТАННІ НОВИНИ

Збір для 103 і 125 бригади. Львів’ян запрошують на благодійний акустичний вечір

Андрій Котенський

|

Цієї п’ятниці, 27 січня, депутат Львівської міської ради, а сьогодні військовий Ігор Шолтис, запрошує небайдужих на благодійний акустичний вечір та аукціон. Мета зустрічі – зібрати 1 200 000 гривень на придбання двох банних комплексів для Захисників з львівських 103 та 125 бригад. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Ігор Шолтис збирає друзів, аби поспівати пісні та розіграти на аукціоні військові артефакти і трофеї. Кожен з лотів має свою історію та допоможе наблизити нашу Перемогу. Вхід на вечір за благодійний внесок у розмірі від 500 гривень. Ці кошти допоможуть організаторам зібрати необхідну суму, щоб наші Захисники якнайшвидше отримали ці банні комплекси.

Банні комплекси, придбання яких є головною метою заходу, виробляють в Україні. В них можна не лише прийняти гарячий душ, а й випрати речі (комплекси обладнані генераторами, котлами для обігріву та пральними машинами). Банні комплекси легкі, тому їх можна транспортувати за допомогою звичайного пікапу. Одним таким мобільним банно-пральним комплексом можуть скористатися до 100 бійців за день.

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста цієї п’ятниці (27 січня) о 19:00 у львівський ресторан «П’ятниця» (вул. Зубрівська, 38).

Для тих, хто не зможе відвідати акустичний вечір, проте хоче доєднатись до збору на банні комплекси, «Ветеран Медіа» створили банку монобанку, на яку вже можна кидати донати.

Посилання на банку: Monobank.ua

Номер картки банки:
5375 4112 0335 3425

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *