ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили мешканця Херсонщини і ще шістьох поранили

Наталя Дуляба

|

Під час чергового обстрілу Херсона та області російські окупаційні війська вбили одного цивільного і ще шістьох поранили. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, протягом вівторка, 24 січня, російська армія обстрілювала житлові квартали Херсона та інші населені пункти області.

В одному зі сіл Бериславського району внаслідок обстрілу загинув 34-річний місцевий мешканець. Ще шість цивільних на Херсонщині отримали травми різного ступеня тяжкості.

Крім того, ввечері 24 січня рашисти гатили по історичній частині Херсона. Пошкоджено житлові будинки, навчальний заклад, пологовий будинок, поліклініку, автомобілі, а також іноземне судно.

За попередніми даними, ворожі війська завдали ракетних ударів, обстрілювали населені пункти з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 і ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *