ОСТАННІ НОВИНИ

Біатлоніст Дудченко здобув ще одну нагороду для України на Чемпіонаті Європи

Андрій Котенський

|

Збірна України продовжує збирати медальний врожай Чемпіонату Європи! В чоловічій індивідуальній гонці Антон Дудченко повторив успіх Юлії Джими та приніс команді друге срібло дня в швейцарському Ленцерхайді, повідомляє Biathlon.com.ua.

Антон Дудченко таким чином здобув свій перший дорослий подіум на міжнародних змаганнях.

Українець зміг провести майже ідеальну гонку, допустивши хибу лише 10 пострілом із 20-ти. Антон чудово розподілив сили на дистанції, і коли на останньому колі потрібно було поборотись він не дав жодного шансу словенцю Ловро Планко, який був головним його конкурентом в боротьбі за «срібло».

Перемогу ж за явною перевагою виборов лідер цьогорічного Кубка IBU норвежець Ендре Стрьомсгейм.

У решти українців більш скромні результати. Антем Тищенко із 1 хибою фінішував 12-м, Богдан Цимбал із двома хибами – 19-м, Артем Прима настріляв чотири хвилини штрафу та в підсумку фінішував 36-м, Тарас Лесюк також зробив чотири махи і фінішував 47-ми. Не задалася гонка у Дениса Насико, що із шістьма хвилинами штрафу фінішував аж 64-м.

Нагадаємо, що це вже друга медаль у скарбничці України. Цього ж дня біатлоністка Юлія Джима стала віце-чемпіонка Європи в індивідуальній гонці.

Напередодні 18-річна українська біатлоністка Олександра Меркушина тріумфувала у спринтерській гонці на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі-2023.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *