ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян попереджають про погіршення погодних умов

Софія Романів

|

На Львівщині 19 та 20 січня синоптики прогнозують густий туман, налипання мокрого снігу та ожеледицю. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по місту до кінця доби 19 січня та вночі і вранці 20 січня буде у Львові очікують туман, видимістю 200-500 м. Також 20 січня вдень прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах.

Водіїв закликають обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, а пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами (стрічки, наклейки, жилет тощо), щоб водії могли вчасно побачити на дорозі.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» Львова за номером 15-80. Або ж на гарячу лінію області за номером 112.

За даними у Sinoptik.ua, до вечора 19 січна на Львівщині посиляться дощі. Температура повітря протягом дня коливатиметься від 2 до 5 градусів тепла.

В ніч на п’ятницю, 20 січня, прогнозують близько 0 градусів та мокрий сніг, який до вечора лише посилюватиметься. В ніч на  суботу, 21 січня, можливі хуртовини, температура повітря знизиться до 4 градусів морозу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *