ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємець привласнив 12 га землі у Карпатах

Наталя Дуляба

|

У фермерського господарства через суд відібрали більше 12 га землі у Карпатах, які воно самовільно використовувало для своєї діяльності. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Йдеться про земельну ділянку сільськогосподарського призначення загальною площею понад 12 га. Точної локації правоохоронці не вказують, але зауважують, що вона знаходиться на території Турківської об’єднаної громади, тобто у гірській частині Львівщини.

Вартість цієї землі оцінюють у 39 мільйонів гривень.

Встановлено, що цією землею незаконно користувалось фермерське господарство, засівало там зернові культури. При цьому підприємство не мало жодних документів на ділянку.

«Фермерське господарство без правовстановлюючих документів самовільно використовувало вказану земельну ділянку, не маючи укладених договорів оренди та не сплачуючи орендну плату», – кажуть прокурори.

Відтак за справу взялись правоохоронці. Нещодавно Господарський суд Львівської області задоволив позов прокурорів і зобов’язав приватне підприємство повернути землю її власнику – Турківській ОТГ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *