ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонті шкільного спортзалу у Золочівському районі розікрали 100 тисяч

Наталя Дуляба

|

Посадовця Золочівської міськради підозрюють у розтраті більше 100 тисяч гривень бюджетних коштів на ремонті шкільного спортзалу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Йдеться про спортзал в одній зі шкіл Золочівського району. Тут уже під час повномасштабної війни взялись замінювати дерев‘яну підлогу.

За даними слідства, для закупівлі дошок, необхідних для ремонту, оголосили тендер. За його результатами з переможцем уклали договір купівлі-продажу. Однак постачальник дошок так і поставив.

Незважаючи на це, начальник одного з відділів Золочівської міськради підписав видаткову накладну про поставку товару у повному обсязі. На підставі вказаного документа підприємству безпідставно перерахували понад 100 тисяч гривень бюджетних коштів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 ККУ (розтрата бюджетних коштів під чпс воєнного стану та службове підроблення).

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють всі обставини злочину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *