ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по багатоповерхівці у Дніпрі: кількість жертв зросла до 21. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Унаслідок ракетного удару 14 січня по багатоповерховому будинку у Дніпрі загинули 20 мирних мешканців, ще щонайменше 73 – отримали поранення. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Так за даними Резніченка, станом на ранок 15 січня кількість жертв російської атаки зросла до 20 осіб. Серед них – 15-річна дівчина.

Оновлено: згодом голова облради Микола Лукашук повідомив, що кількість загиблих зросла до 21 особи.

Окрім того, щонайменше 73 людини отримали поранення. понад 40 з них госпіталізовані. Четверо людей наразі у реанімації у важкому стані.

Резніченко зазначив, що найменшому з постраждалих усього три роки. У важкому стані наразі перебуває 9-річна дівчинка.

«Рятувальна операція триває. Залишається невідомою доля ще майже 40 людей», – зазначив очільник ОВА.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко додав, що серед поранених є 14 дітей. Також, за його даними, з будинку вдалося врятувати 37 осіб, з них – 6 дітей.

«Попередньо, суботній ворожий удар по житловому будинку, зруйнував 72 квартири, понівечив понад 230. Вогнеборці й досі приборкують кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку. Триває демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Уже вивезено майже 3 500 тонн уламкiв», – також розповів Резніченко.

У Дніпрі оголошено триденну жалобу за загиблими під час російської атаки.

Нагадаємо, 14 січня російські війська влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *