ОСТАННІ НОВИНИ

РФ компенсовує брак техніки на фронті людським ресурсом, — Маляр

Анастасія Диняк

|

Росія продовжує перекидати мобілізованих з полігонів на лінію фронту в Україні, щоб компенсувати  брак військової техніки живою силою. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Так, за даними розвідки, Росія переміщує мобілізованих із полігонів Білорусі та РФ у зону ведення бойових дій та прикордонні райони. Основні сили ворог кидає на Донеччину. Наразі найвища активність росіян відмічається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках.

«Станом на 10 січня цього року у складі російських окупаційних військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань (минулого тижня – 250). Противник здійснює ротацію підрозділів у складі регіонального угруповання військ (сил) на території РБ», — зазначила Маляр.

Нагадаємо, раніше британські розвідники заявили, що Росія посилила свої позиції поблизу Кремінної, де тривають важкі бої, повітряно-десантними військами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *