ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали переселенку, яка виправдовувала вторгнення РФ в Україну

Андрій Котенський

|

У Львові повідомлено про підозру 43-річній мешканці Нікополя у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ проти України та глорифікації її учасників. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, жінка, використовуючи власний акаунт у забороненій соціальній мережі, неодноразово поширювала матеріали із виправдовуванням збройної агресії РФ та підтримкою військовослужбовців країни-агресора, а також висловлювала свою підтримку режиму Путіна та чекала так званих “асвабадітєлєй”.

У грудні минулого року, ховаючись від обстрілів, підозрювнана переїхала до Львова, де надалі продовжила схвалювати дії окупантів, закликала їх не зупинятись та продовжувати збройну агресію.

За клопотанням прокурора, суд обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснювало Управління СБУ у Львівській області.

Цікаво, що любительку “рускава міра” затримали прикордонники, коли вона намагалася виїхати до Польщі.

Ухвалою Галицького районного суду Львова фігурантці кримінального провадження обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *