ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за роботу снігоочисної техніки, яка не виїжджала, заплатили 1.8 млн грн

Андрій Котенський

|

У Львові судитимуть директора місцевого комунального підприємства через службову недбалість, що завдала збитків державі на майже 2 млн грн. Обвинувальний акт скеровано до суду. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, директор комунального підприємства уклав договір з районною адміністрацією про надання послуг з прибирання та підмітання вулиць в одному з районів Львова.

У подальшому обвинувачений не здійснив перевірку відомостей і підписав акт приймання виконаних робіт із неправдивими відомостями, а саме завищеною вартістю витрат за використання та експлуатацію машин та механізмів на зимове утримання автомобільних доріг та надання послуг з прибирання та підмітання вулиць (зимового утримання).

А саме до вартості машино-годин автомобільної техніки, яка знаходиться на зимовому чергуванні без виїзду, було безпідставно включено витрати на амортизаційні відрахування.

За результатами експертиз, вартість робіт була завищена на 1,8 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *