ОСТАННІ НОВИНИ

Італія та Франція можуть передати Україні системи ППО

Анастасія Диняк

|

Очільник МЗС Італії Антоніо Таяні заявив, що наразі уряд країни допрацьовує шостий пакет підтримки Україні, а також веде переговорами з Францією про передачу систем ППО. Про це пише Українська правда.

Так, міністр зазначив, що наразі італійські урядовці доопрацьовують шостий пакет оборонної допомоги Україні, згодом про нього буде поінформовано парламент.

«Ми також обговорюємо з французами вдосконалення з технічного погляду відправки систем ППО, заснованих на спільних технологіях Риму і Парижа», – зазначив Таяні.

Також він розповів про дзвінок радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана. За його словами, «переговори з Вашингтоном ідуть постійно і нормально, ми є важливим співрозмовником, але про зброю не йшлося».

Нагадаємо, раніше Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет військової підтримки для України загальною вартістю понад три мільярда доларів. Зокрема до нього увійдуть БМП Bradley.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *