ОСТАННІ НОВИНИ

Противник залишився без «глибокого тилу» на Таврійському напрямку

Ольга Денисяка

|

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» бригадний генерал Олександр Тарнавський заявив, що на Таврійському напрямку в окупантів більше немає «глибокого тилу» завдяки діям Сил оборони. Про це повідомили у Military Media Center.

«На Таврійському напрямку такого поняття як “глибокий тил” для ворога уже фактично не існує. Ми успішно проводили контрнаступальні операції на Харківському та Херсонському напрямках завдяки вдалому поєднанню вогню та маневру. Так само тепер контролюємо усі спроби окупаційних військ організувати ефективну оборону та створити умови для активних дій», – зазначив Тарнавський.

Він також додав, що українські захисники роблять усе, щоб знищити максимальну кількість сил та засобів окупантів навіть під час відносної стабільності власних позицій.

«Чим більше ми знищимо їх зараз, тим менше буде роботи в ході остаточного звільнення України від загарбників», – наголосив командувач.

Раніше британські розвідники зазначили, що російські окупанти укріплюються в центральній частині Запорізької області на півдні України. Особливо РФ посилила оборонні укріплення між містами Василівка та Оріхів.

Про ситуацію на усіх напрямках станом на 8 січня читайте у зведенні Генштабу ЗСУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *