ОСТАННІ НОВИНИ

Данілов про «різдвяне перемир'я» Путіна: це брехня і лицемірство

Наталя Дуляба

|

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов відреагував на ініційоване президентом РФ Путіним «різдвяне перемир’я» 6-7 січня і заявив, що це є «брехня і лицемірство». Про це він написав у своєму Twitter’і.

«Який стосунок до християнського свята Різдва має зграя дрібних кремлівських чортів-іблісів? Хто повірить мерзоті, яка вбиває дітей, обстрілює пологові будинки, катує полонених? Режим припинення вогню? Брехня та лицемірство. Ми вас гризти будемо в співучій тиші української ночі», – відзначив Данілов.

З приводу тимчасового припинення вогню на Різдво висловився й радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Він також розкритикував цю ініціативу Путіна, додавши, що теж вважає її лицемірством.

Нагадаємо, 5 січня стало відомо, що президент РФ Владімір Путін наказав російській армії припинити вогонь по всій лінії фронту в Україні на Святвечір і Різдво 6-7 січня. Те ж він закликав зробити й Україну.

Перед цим про «різдвяне перемир’я» заговорив глава Російської православної церкви Кіріл, який підтримує агресію РФ і вбивства її армією цивільних в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *