ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на хабарі погорів посадовець лісгоспу

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали на «гарячому» посадовця одного з лісових господарств Львівської області, який вимагав хабар за безперешкодний відпуск деревини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Деталей про самого посадовця і з якого саме він лісгоспу є мало. Відомо, що він є заступником директора і, користуючись своїм службовим становищем, налагодив корупційний механізм відпуску деревини.

Встановлено, що посадовець вимагав від підприємця 20 тисяч грн хабара. За ці гроші він обіцяв не здійснювати штучних перешкод при відпуску деревини.

Водночас в обласній прокуратурі додають, що чиновник також є головою комісії з ліквідації цього лісового підприємства.

Спіймали зловмисника 2 січня в одному з кафе під час передачі частини неправомірної вигоди розміром 12 тисяч грн. Решту як завдаток він отримав ще в грудні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди) ККУ. Наразі триває слідство, вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *