ОСТАННІ НОВИНИ

Говорити про звільнення острова Великий Потьомкінський зарано, – Гуменюк

Анастасія Диняк

|

На острові Великий Потьомкінський на Херсонщині підняли український прапор, однак про його звільнення від російських окупантів наразі не йдеться. Про це пише Українська правда.

Так, начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк спростувала інформацію про деокупацію острова.

«Встановлення прапора – це сигнал для ворога, що ми працюємо, що земля наша, що це все Україна. І також це нагадування їм про незворотність тих процесів, які ми запланували. Але говорити про звільнення ще зарано», – зазначила вона.

Також Гуменюк додала, що заяви від політиків чи депутатів про звільнення певних територій «можуть дуже суттєво вплинути на розвиток подальшої військової операції».

«Зауважте, військовий говорив про те, що встановлено прапор, не про звільнення абсолютне. Треба довіряти тим, хто це робить», – додала вона.

Нагадаємо, напередодні народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко повідомив, що станом на вечір 2 січня острів Великий Потьомкінський повернувся під контроль України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *