ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув львів’янин Роман Легкий

Наталя Дуляба

|

Львів втратив ще одного захисника на війні з російськими окупантами – військового Романа Легкого. Про це йдеться на сторінці церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Facebook.

«Зі сумом повідомляємо, що на війні загинув наш парафіянин Роман Легкий. Запрошуємо усіх долучитись до заупокійних богослужінь та молитовно підтримати сім’ю загиблого», – вказано у повідомленні.

Жодних деталей про обставини загибелі воїна наразі немає. Попрощатися з Романом Легким можна буде і на Сихові, де він мешкав, і в центрі міста.

У вівторок, 27 грудня, о 19:00 год. відбудеться парастас у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що на майдані Івана Павла ІІ. У середу вранці, 28 грудня, о 09:00 год. – Божественна літургія за упокій.

Опісля Чин похорону продовжать у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Поховають Романа Легкого, найімовірніше, на Личаківському кладовищі, де й усіх полеглих на війні львів’ян.

Судячи з опублікованих парафією фото, у Романа Легкого залишилась дружина і двоє діточок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook церкви Різдва Пресвятої Богородиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *