ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійний забіг зібрав понад півмільйона гривень для відбудови міст України

Наталія Жолинська

|

Благодійний проєкт від Run Ukraine «Забіг відновлення 2022 online» зібрав учасників із понад 40 країн світу та більше півмільйона гривень для відбудови міст України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

У проєкті взяли участь понад 2 тисячі учасників. Усі зібрані кошти вже направлено добровольчому будівельному батальйону «Добробат».

Учасники проєкту збирали кошти на відбудову Бучі, Чернігова, Харкова, Ірпеня, Сум, Миколаєва, а також Ізюма, Балаклії та Херсона.

Благодійний захід об’єднав понад 2 тисячі учасників з 40 країн світу. Найбільша кількість учасників пробігла на відновлення Харкова – 399 бігунів, а найпопулярнішою дистанцією стала 10 км (1004 учасники).

«Серія «Забігів відновлення» є вкрай важливою, адже так ми додатково порушуємо питання якнайшвидшої відбудови зруйнованих міст, допомагаємо матеріально та показуємо, що завдяки бігу кожен може долучитися до спільної великої справи – відбудови України. На цьому серія забігів не завершується. Ми разом з усіма українцями чекаємо на звільнення українських міст від загарбників, аби продовжити відбудову вільної та незалежної України!», – повідомила член команди Run Ukraine Вікторія Веремієнко.

Зібрані кошти віддали благодійному партнеру проєкту – добровольчому будівельному батальйону «Добробат» на нагальне відновлення зруйнованих будинків через війну.

Історію відремонтованих помешкань можна переглянути на сторінках забігу у у Facebook та Instagram.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *