ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Мостиськ поїзд розтрощив авто: двоє загиблих

Наталя Дуляба

|

На залізничному переїзді біля Мостиськ пасажирський поїзд наїхав на автомобіль, внаслідок чого загинув водій та його 8-річна донька. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у середу, 21 грудня, орієнтовно о 14:30 год. у селі Арламівська Воля Яворівського району. Тут на залізничному переїзді зіткнулись пасажирський потяг «Запоріжжя – Перемишль» та автомобіль «Фольксваген Кадді».

Як видно на фото, від удару легковик розтрощило вщент. Від отриманих травм загинув 37-річний водій, місцевий мешканець, та його 8-річна донька.

На місці події працюють слідчі, встановлюються усі обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації автопригоди.

Правоохоронці закликають мешканців Львівщини бути максимально обережними, наближаючись до залізничних колій, переїжджайте та переходьте їх тільки у дозволених місцях, переконавшись у відсутності потяга.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *