ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до дня Святого Миколая привітають дітей захисників України

Андрій Котенський

|

У  понеділок, 19 грудня, з 11 до 18 години, у Центрі Шептицьких відбудеться благодійна акція для дітей військовослужбовців.  Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Благодійні фонди Smart Medical Aid, Фонд вільних і небайдужих, British-Ukrainian Aid та Ukrainian Charity зібрали 400 подарункових наборів для дітей учасників бойових дій. 

Під час акції відбудеться роздача подарунків дітям, які попередньо зареєструвалися, а також майстер-клас із першої домедичної допомоги в надзвичайних ситуаціях.

Довідково: Благодійний фонд Smart Medical Aid заснувала голландсько-українська сім’я, в якої після 24 лютого життя різко змінилося. Ірина, мама двох діток, британський лікар-анестезіолог повернулася в Україну, щоб очолити медичну гуманітарну місію. 

За 10 місяців повномасштабного вторгнення росії команді фонду вдалося доставити медичне обладнання до 136 українських лікарень, де рятують життя пораненим українцям. Також за цей час фонд передав 42 карети швидкої допомоги та понад 40 000 аптечок рятувальним службам України.

На цьому команда не зупиняється, і продовжує збір донатів на екстрені потреби задля наближення перемоги України. Детальніше з діяльністю фонду «Smart Medical Aid»  можна ознайомитися за посиланням: Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *