ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні – чергова масована атака рашистів

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю вранці, 16 грудня, російські окупаційні війська розпочали чергову масовану атаку по Україні. Повітряна тривога тривала більше чотирьох годин. Про це повідомляє Львівський портал.

Повітряну тривогу по областях України почали оголошувати ще перед 08:00 год. ранку, на Львівщині – о 08:34 год. Станом на 12:15 в регіонах стали скасовувати тривогу.

За даними голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, росіяни запустили ракети зі своїх літаків на Каспійському напрямку. У південних регіонах очікують орієнтовно на 60 ворожих ракет.

Згодом стало відомо про запуск «Калібрів» з акваторії Чорного моря.

Українська ППО вже спрацювала на Миколаївщині, Дніпропетровщині, Київщині, Полтавщині. У регіонах чути вибухи.

У Кривому Розі російська ракета влучила у житловий будинок. Під завалами можуть бути люди.

Окупанти завдали три удари по критичній інфраструктурі Харківщини, каже голова ОВА Олег Синєгубов. Попередньо відомо, що обійшлося без жертв. Сам Харків знеструмлений.

Без світла також залишились Полтава й область, Кременчук, Миколаївщина.

У столиці також пролунали вибухи у Деснянському, Дніпровському і Голосіївському районах. За даними мера Києва Віталія Кличка, через пошкодження енергоінфраструктури виникли перебої з водопостачанням. Метро тимчасово не курсує.

Запоріжжя теж опинилось під обстрілами. Як повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, нанесено близько 12 ракетних ударів. Дещо згодом голова Запорізької ОВА Олександр Старух уточнив, що йдеться вже про 15 ворожих «прильотів», деталі про руйнування уточнюються.

На Львівщині наразі спокійно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *