ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається з Героєм Миколою Войтовичем

Ольга Денисяка

|

17 грудня Львів попрощається з Героєм Миколою Войтовичем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради. 

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

Чин похорону розпочнеться о 10:00 год. у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 год. – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя у селі Рясне-Руське.

Микола Войтович (19.12.1993-06.12.2022) Львів’янин.

Навчався у Львівській середній санаторній школі-інтернаті №1 для дітей із серцево-судинними захворюваннями. Закінчив Львівський кооперативний фаховий коледж економіки і права, згодом вступив до Національного університету «Львівська політехніка».

Проходив військову кафедру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Протягом 9-ти років працював менеджером з продажів Торгової марки «Рудь».

Лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів, півроку перебував у столиці у лавах Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Згодом виконував бойові завдання на східному напрямку у складі військової частини А4219.

У Миколи Войтовича залишилися батьки, дружина, син, бабусі та брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *