ОСТАННІ НОВИНИ

Розвідка не радить прив’язувати обстріли РФ до святкових дат чи подій

Наталя Дуляба

|

Українська розвідка стверджує, що дати масованих ракетних ударів Росії не варто прив’язувати до якихось свят чи подій. Про це Львівському порталу повідомили у ГУР Міноборони України.

«Ми знаємо, чого очікувати від Росії, терористичної держави, але в цій ситуації прив’язуватися до календаря святкових дат ми не будемо. Тому що в цієї імперії зла є своя логіка. Ми бачимо, що удари можуть бути пов’язані з датами чи подіями, наприклад, засідання ООН, тож вони можуть бути по понеділках, середах або четвергах. Але можуть бути і не пов’язані, а обрані з якоїсь іншої логіки. Зокрема військової або внутрішньополітичної на території РФ», – цитує пресслужба представника розвідки Андрія Юсова.

Водночас він додав, що самі росіяни на чолі з Владіміром Путіном не приховують свій намір й надалі бити по українській енергетичній системі. Ці атаки Юсов назвав терористичними.

«Україна готується посиленням і ППО, і енергетичної безпеки. Ми маємо бути готові, підстав розслаблятися немає», – відзначив представник української розвідки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *