ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовика «ЛНР» посадили на 15 років за ґрати

Наталя Дуляба

|

У Львові до 15 років тюрми засудили бойовика так званої «Луганської народної республіки». Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної прокуратури обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що житель одного із сіл Луганської області з 2014 року брав участь у незаконному збройному формуванні так званої «ЛНР». Бойовик забезпечував пропускний режим на блокпості, що розташований при в’їзді в Лисичанськ, яке на той час було підконтрольне «ЛНР».

«Зокрема, він здійснював перевірку документів, особистий огляд громадян, огляд речей, що при них знаходяться, транспортних засобів, а також вів спостереження за прилеглою місцевістю», – йдеться у повідомленні.

Жителя Луганщини визнали винним в участі у терористичній організації та у діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України). Суд призначив йому покарання – 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *