ОСТАННІ НОВИНИ

Ще в трьох громадах Львівщини з’явиться поліцейський офіцер

Андрій Котенський

|

В Оброшинській, Белзькій та Івано-Франківській громадах з’явиться свій поліцейський офіцер. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

У понеділок, 12 грудня, в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Олександр Шляховський підписав відповідний меморандуми про співпрацю з головами цих територіальних громад.

Головна мета ініціативи – забезпечити кожну територіальну громаду поліцейським, який проживатиме в ній та цілодобово надаватиме мешканцям поліцейські послуги, забезпечуватиме правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагуватиме на проблеми громади та запобігатиме вчиненню правопорушень. Оцінювати роботу поліцейського офіцера громади будуть самі мешканці.

Поліцейські офіцери громади забезпечені приміщенням, службовим автомобілем та всіма важливими технічними приладами і засобами, щоб вчасно і якісно надавати увесь спектр поліцейських послуг.

На сьогодні 37 громад Львівщини уклали відповідні меморандуми, в 29 з них вже несуть службу поліцейські офіцери громад, які пройшли відбір та підготовку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *