ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пішохода двічі переїхали автомобілі

Наталя Дуляба

|

У Стрийському районі 48-річного пішохода спочатку збило «БМВ», від чого його відкинуло на зустрічну смугу, а там на чоловіка наїхала ще й вантажівка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у п’ятницю ввечері, 9 грудня, близько 18:20 год. в одному зі сіл Стрийського району.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «БМВ», 23-річний житель міста Сколе, збив 48-річного місцевого мешканця. Після наїзду пішохода відкинуло на зустрічну смугу, де він потрапив під колеса вантажівки «Вольво» з напівпричепом під керуванням 30-річного трускавчанина.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Також попередньо встановлено, що він переходив проїзну частину у невстановленому місці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми із трирічним позбавленням водійських прав.

Наразі триває слідство.

Правоохоронці наголошують: через знеструмлення, спричинені ракетними обстрілами РФ, на дорогах побільшало ДТП за участю пішоходів.

Відтак у темну пору доби, коли на вулиці є обмаль освітлення, обов’язково використовуйте світловідбивні елементи! Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху і переходьте дорогу лише у спеціально відведених місцях!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *