ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував Західноукраїнський Форум Партнерства

Андрій Котенський

|

Сьогодні, 2 грудня, на Львівщині стартувала найважливіша подія року в економічному житті західної частини України – Західноукраїнський Форум Партнерства. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Під час цьогорічного заходу учасники порушать актуальні теми ведення та розвитку бізнесу в умовах війни, перспектив співпраці між державою та підприємцями. Основна місія – створити ефективне середовище для побудови стійкого бізнесу в умовах воєнного стану.

За словами начальника Львівської ОВА Максима Козицького, Львівщина відкрита до співпраці із бізнесом.

«Попри воєнний стан економіка країни продовжує працювати. Усе це завдяки Збройним Силам України, які виборюють на фронті можливість жити у вільній країні з міцною економікою та високим рівнем життя. Сьогоднішній Форум Партнерства – це чудова нагода поспілкуватися та обмінятися досвідом з людьми, які творять нашу економіку та допомагають країні розвиватись. Ми готові до співпраці з бізнесом і вкотре наголошуємо на цьому. Львівщина залишається в лідерах з-поміж областей з найбільшою кількістю релокованих підприємств, а це означає, що нам довіряють. Зі свого боку робимо усе, аби підтримати бізнес від початку подачі заявки на релокацію до запуску виробництва. Хочу також зауважити, що зараз економіка потрохи призвичаюється працювати в умовах енергозбереження. Однак підприємства працюють, сплачують податки, в тому ж числі й на нашу армію. Крок за кроком впевнено йдемо до перемоги!», – звернувся під час вступного слова учасників форуму Максим Козицький.

Як відомо, учасниками цьогорічного Форуму є близько 800 представників політичного середовища України, українського бізнесу та провідних міжнародних компаній, які зібрались для створення сприятливих умов для ефективної співпраці великих та малих підприємств – як в межах Львівської області, так і всієї країни.

Крім цього, Форум сприятиме всебічній допомозі релокованим підприємствам та організаціям у відновленні процесів виробництва продукції та надання послуг на нових територіях із мінімальною втратою економічного потенціалу, побудови сучасного майданчика для нетворкінгу суб’єктів ринку та професійних дискусій на актуальні теми, які турбують бізнес та громади.

В межах заходу також відбудуться окремі панельні дискусії, присвячені найактуальнішим темам сфери політики, економіки та бізнесу, виставка релокованих підприємств та франшизного бізнесу, Startup Expo – виставка українських стартапів та Business Expo – експо-виставка ключових підприємств регіону та країни, а також діятиме найбільша платформа для нетворкінгу та обміну досвідом представників бізнесу, влади та соціальної сфери.

Подія відбувається за сприяння Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), Німецького банку розвитку (KfW) та Міжнародної організації з міграції (МОМ) – Агентства ООН з питань міграції, в рамках проєкту «Розвиток МСП (мікро- та малих підприємств): економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *