ОСТАННІ НОВИНИ

Ще цього року Росія втратить убитими 100 тисяч своїх солдатів, а Україна стоятиме, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Незважаючи на значні втрати, російські окупаційні війська все одно намагаються наступати на Донеччині. Однак ворожі солдати й надалі будуть гинути, а Україна стоятиме. Про це у своєму зверненні 29 листопада сказав президент Володимир Зеленський.

Глава держави відзначив, що ситуація на фронті є складною. Рашисти несуть значні втрати, проте все ще намагаються наступати на Донеччині, закріпитися на Луганщині і рухатись на Харківщині. Але Володимир Зеленський наголосив, що українські захисники мужньо стримують цю навалу і не дадуть ворогу здійснити його наміри.

«Вони (росіяни, – ред.) казали, що захоплять Донеччину навесні, влітку, восени… Цього тижня починається вже зима. Вони поклали там свою регулярну армію, вони втрачають там щодня сотні мобілізованих і найманців, вони використовують там загородзагони… Ще цьогоріч Росія втратить убитими 100 тисяч своїх солдатів і лише Богу відомо скільки найманців. А Україна стоятиме. А світ буде робити все, щоб кожен, хто винен у цій злочинній війні, опинився на лаві підсудних», – наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, за останніми даними Генштабу, Росія втратила вже майже 89 тисяч своїх солдат. Йдеться лише про вбитих, кількість поранених у рази більша.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *