ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловіки вирішили пограти у хованки з прикордонниками

Наталя Дуляба

|

У пункті пропуску «Шегині» двоє чоловіків призовного віку вирішили сховатись від прикордонників, аби виїхати до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі.

Випадок стався днями у пункті пропуску «Шегині». До Польщі прямував мікроавтобус  «Мерседес». Водій заявив, що автівкою їдуть лише троє осіб, про що було зроблено відмітку в контрольному талоні.

Втім під час перевірки у багажному відділенні прикордонники виявили 35-річного чоловіка, який сховався поміж валізами. Ще один, 38-річний українець, вийшов із авто, бо думав, що після завершення контролю він зможе повернутися назад і таким чином залишитися непоміченим.

«В ході бесіди чоловіки зізнались, що таким чином планували нелегально потрапити до Польщі, адже законних підстав для виїзду за кордон у них не було», – кажуть прикордонники.

Любителів хованок за кордон не випустили, їх притягнуть до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КУпАП.

Натомість водія, який сприяв порушникам, доведеться відповідати за ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон) Кримінального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *