ОСТАННІ НОВИНИ

В історичному ареалі Львова збудують нове житло

Наталя Дуляба

|

У Львові на вул. Червоній, 13, що у Франківському районі, збудують житловий 6-поверховий будинок. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міськради 29 листопада, повідомляє Львівський портал.

Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «Червона плюс» на будівництво багатоквартирного житлового будинку із підземним паркінгом на вул. Червоній, 13.

Натисніть на зображення для збільшення

Йдеться про територію історичного ареалу між вул. Чупринки і Княгині Ольги. Нове житло зведуть на земельній ділянці площею 0,25 га, поруч – корпуси Національного лісотехнічного університету та стадіон.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати ділянку на 50,8%, а також встановив, що висота майбутньої багатоповерхівки не повинна перевищувати 25 м.

Як видно з візуалізації, будинок матиме 6 поверхів, на його даху облаштують відпочинкову зону та озеленення. У підземному паркінгу облаштують 75 місць.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Червона плюс» – новостворена компанія, яка займається обслуговуванням об’єктів. Існує з серпня 2021 року. Її власниками є львів’янки Ірина Кузовкіна, Леся Малярчук та уродженець Кам’янка-Бузького району Святослав Бішко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *