ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини загинув під час пожежі у власному домі

Наталя Дуляба

|

У пожежі у власному будинку загинув 48-річний мешканець Червоноградського району. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Фатальний випадок стався у понеділок, 21 листопада, у селі Забужжя, що неподалік Червонограда. Тут орієнтовно о 12:20 год. спалахнув житловий двоповерховий будинок.

Коли на місце прибули рятувальники, одна з кімнат вже була повністю охоплена димом. Там виявили тіло 48-річного власника помешкання.

Загасити пожежу вогнеборці змогли менш ніж через пів години. Полум’я встигло знищити частину речей домашнього вжитку та пошкодити дерев’яну підлогу.

У ДСНС зауважують: більшість пожеж у житлових приміщеннях стається через куріння. Кинутий абияк недопалок спричиняє тління, що супроводжується густим їдким димом. Надихавшись уві сні диму, людина втрачає свідомість, а згодом помирає від отруєння.

Мешканців Львівщини закликають дотримуватись правил пожежної безпеки. Не куріть у ліжку, будьте уважними при поводженні з вогнем. Слідкуйте за станом та справністю електромережі. Якщо виходите з приміщення, не залишайте увімкненими телевізори, праски тощо. Не залишайте дітей без нагляду та не дозволяйте їм гратися сірниками.

Також намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно всі побутові електроприлади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *