ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли Херсон. Є поранені. Оновлено

Наталя Дуляба

|

В понеділок, 21 листопада, російські окупаційні війська обстріляли цивільну інфраструктуру Херсона. Троє людей поранені, ще одна – загинула дорогою до лікарні. Про це повідомляє Львівський портал.

Першим про ворожі обстріли сповістив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. Він заявив, що є поранені херсонці, однак їхню кількість не уточнив.

Згодом очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич додав, що внаслідок російських обстрілів госпіталізували чотирьох поранених. Одна людина померла, не доїхавши до лікарні.

«Також внаслідок здійснення обстрілів села Антонівка постраждала жінка. її теж доставили до Херсонської обласної лікарні», – відзначив Янушевич.

Водночас у Херсонській міськраді уточнили, що 20 листопада внаслідок ударів російських військ у місті поранення дістала одна людина. Пошкоджено чотири багатоповерхівки, зруйнована школа олімпійського резерву у мікрорайоні Острів.

Херсонців, які живуть біля берега Дніпра, закликають за можливості переміститись у більш безпечні райони міста чи евакуюватись. Усі охочі тимчасово переїхати у безпечніші регіони України можуть звернутись на гарячу лінію Херсонської ОВА за номерами: 0-800-330-951 та 091-481-78-45.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *