ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільш жорсткі бої йдуть на Донеччині, на Луганщині потроху рухаємось, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський розповів, що в Донецькій області досі тривають найінтенсивніші бойові дії, а в Луганській – українські військові помалу просувають вперед. Про це він сказав у своєму вечірньому зверненні 20 листопада.

«Найбільш жорсткі бої, як і раніше, йдуть на Донеччині. Хоча атак цієї доби менше. Через погіршення погоди кількість російських обстрілів залишається, на жаль, надзвичайно великою. Луганщина – потроху і з боями рухаємося. Станом на цей час загалом на сході вже майже 400 обстрілів із початку дня (20 листопада, – ред.). Дякую кожному й кожній, хто тримає позиції і хто допомагає нашим Силам оборони», – сказав глава держави.

Водночас Володимир Зеленський додав, що на півдні України ЗСУ тримають оборону і «послідовно, дуже прораховано знищують потенціал окупантів».

Нагадаємо, лише за сотанню добу українські військові відбили 10 атак російських окупантів на Донеччині. Найгарячіше – на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Водночас напередодні Генштаб повідомляв, що ворог збільшує кількість своїх підрозділів у Луганську. А в Красному і Сімейкиному, що неподалік міста, рашисти виселяють місцевих із їхніх будинків, аби там розмістити свої війська.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *