ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ вшанували пам’ять загиблих військових

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 18 листопада, у День сержанта, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного вшанувала пам’ять своїх молодших командирів, які віддали життя у боротьбі за Україну. Про це повідомив очільник військового вишу Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook.

Керівництво академії, викладачі та курсанти зібрались біля монумента, який встановили на території вишу у пам’ять про полеглих випускників, серед яких є 13 сержантів.

Військові разом із капеланом Андрієм Хомишиним помолились за упокій душ воїнів та поклали квіти до стел із викарбуваними їхніми іменами.

Також Павло Ткачук привітав сержантський склад Академії сухопутних військ, подякував їм за сумлінну службу, а кращим із них вручив відзнаки Міноборони, Головнокомандувача ЗСУ та командувача Сухопутних військ.

«Ще раз щиро вітаю всіх сержантів Збройних Сил України, зокрема й Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, із професійним святом! Дякую вам за віддану службу на вірність Українському народові! Разом Переможемо! Слава Україні!», – відзначив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Павла Ткачука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *