ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні оперували серце дитини під обстрілами і без світла

Андрій Котенський

|

Українські кардіохірурги вимушені були оперувати серце пацієнта не зважаючи на обстріли рашистів критичної інфраструктури та знеструмлення лікарні. Про це повідомив заступник гендиректора Львівського регіонального онкологічного центру Олег Дуда.

Атака рашистів застала медиків зненацька, але вони не припинили боротись за життя.

«Ворог б’є по нашій інфраструктурі. Знеструмленими залишаються лікарні, але українські кардіохірурги Центру дитячої кардіології і кардіохірургії продовжують операцію на серці. Світ повинен побачити це фото. Нас не зламати! Україна переможе!», – повідомив він.

Як відомо, філія Центру дитячої кардіології та кардіохірургії міста Києва починає свою роботу у Львові.

Також повідомлялось, що у вівторок, 15 листопада, під час ракетного удару, який завдали російські окупаційні війська по Львівщині, було травмовано людину.

За словами мера Львова Андрія Садового, молодого чоловіка довелось терміново оперувати під лампами від дизельних генераторів, бо лікарня Першого медичного об’єднання Львова також була знеструмлена. Зараз життю чоловіка нічого не загрожує, окрім рашистів…

Фото: МОЗ

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *