ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по Запоріжжю: семеро загиблих

Ольга Денисяка

|

Вночі 17 листопада російські війська обстріляли житлові будинки у Вільнянському районі Запорізької області. Кількість загиблих внаслідок удару сягнула сімох осіб. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними голови Запорізької ОВА Володимира Старуха, вночі росіяни вкотре завдали ракетного удару по одному з населених пунктів на Вільнянщині. Внаслідок потрапляння трьох ракет руйнувань зазнали цивільні споруди. Зокрема зруйновано двоповерховий житловий будинок.

Під завалами опинилися люди. За попередніми даними, двоє з них загинули. Згодом заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко уточнив, що кількість жертв зросла до чотирьох, потім – до сімох.

Також Тимошенко додав, що через нічні обстріли росіянами зафіксовано пряме влучання в житлові будинки. В одному з них проживали три родини, а це близько 10 людей. Зараз рятувальники проводять рятувально-пошукові роботи для деблокування людей з-під завалів.

Офіс Генпрокурора повідомив, що розпочав кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, вночі 17 листопада 2022 року окупаційні війська нанесли три удари ракетами С-300 по місту Вільнянськ. Одна з ракет влучила в двоповерховий житловий будинок, у якому мешкало 10 людей. Відомо про загибель 4 громадян, інші, ймовірно, залишаються під завалами. Також від ворожого обстрілу постраждали території та будівлі об’єкту критичної інфраструктури.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *