ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в ДТП з фурою загинув 62-річний водій

Ольга Денисяка

|

16 листопада у Львівському районі зіткнулись автомобіль «ВАЗ-2170» та вантажівка «Mercedes-Benz Actros». Внаслідок аварії загинув водій легковика. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

ДТП сталася 16 листопада о 11:45 год. на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» у селі Куровичі Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2170», 62-річний мешканець одного з сіл Червоноградського району, здійснив зіткнення з вантажівкою «Mercedes-Benz Actros», якою керував 60-річний житель Закарпатської області. Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика загинув на місці події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *